FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

Admitere licenta - reclasificare 19 septembrie 2012

postat 19 sept. 2012, 07:02 de FSP UB   [ actualizat la 19 sept. 2012, 07:14 ]
Stiinte Politice in limba romana - lista candidatilor admisi pe locurile la buget si taxa.
Studii de securitate - lista candidatilor admisi pe locurile de la taxa.

PROCEDURI DE CONFIRMARE A LOCULUI OBTINUT

Candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la buget, respectiv pe locurile cu taxă in urma reclasificarii din data de 19 septembrie 2012 (hasurati in galben in listele alaturate), au obligaţia de a confirma personal ocuparea respectivului loc in perioada 20-21 septembrie, orele 9.00-14.00. Confirmarea locului se face prin depunerea la secretariatul FSPUB a unei cereri, scrisă de mână şi  semnată.

Candidaţii admişi pe locurile de la buget au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi documentele solicitate la dosarul de înscriere în original. Candidatii care au fost admisi pe un loc de la buget si au sustinut examenul de bacalaureat inainte de anul 2012, sunt obligati ca in momentul confirmarii locului sa aduca si o declaratie notariala pe proprie raspundere ca intre momentul in care au sustinut examenul de bacalaureat si momentul actual nu au urmat niciun alt program de licenta pe locuri finantate de la buget.

Candidații care au depus deja documentele în original în momentul înscrierii la admitere vor confirma locul obținut doar prin depunerea cererii de confirmare. 

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi chitanţa care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (750 de lei; se achită la caseria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”).
Comments