FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

Alegeri reprezentanti FSPUB in Consiliul Studiilor Universitare de Doctorat

postat 12 sept. 2012, 12:46 de FSP UB   [ actualizat la 14 sept. 2012, 07:26 ]
In temeiul art. 4(5) al Regulamentului instituţional de organizare şi funcţionare a programelor de studii universitare de doctorat al Universităţii din Bucureşti privitor la procedura de constituire a Consiliului Studiilor Universitare de Doctorat, în perioada 6-17 septembrie 2012 vor fi aleşi prin vot universal, direct, secret şi egal al conducătorilor de doctorat şi, respectiv, al studenţilor-doctoranzi din toate şcolile doctorale ale universităţii 1 conducător de doctorat şi 1 student-doctorand ce vor face parte din CSUD potrivit art. 4(3) lit. c) şi d).

În perioada 6-13 septembrie, conducătorii de doctorat şi studenţii-doctoranzi din toate şcolile doctorale îşi pot depune la Rectorat candidatura (direct la Biroul Doctorat sau electronic pe adresa de doctorat@unibuc.eu ), însoţită de un CV şi o listă de publicaţii.

În ziua de 14 septembrie candidaturile vor fi afişate pe site-ul Universităţii din Bucureşti şi vor fi întocmite buletinele de vot pentru alegerea conducătorului de doctorat şi cele pentru alegerea studentului-doctorand, pe care vor fi înscrise în ordine alfabetică numele tuturor candidaţilor.

Alegerile se vor desfăşura în ziua de 17 septembrie, între orele 9.00 şi 17.00, la Rectorat. Votul se consideră valabil exprimat atunci când pe buletinul de vot este bifat un singur nume dintre cele înscrise. Buletinele de vot cu mai multe nume bifate sau fără nici un nume bifat vor fi considerate nule. Votul este valabil indiferent de numărul conducătorilor de doctorat şi, respectiv, al studenţilor-doctoranzi care participă la scrutin.

Voturile obţinute de fiecare candidat vor fi înscrise pe procese verbale separate, unul pentru alegerea conducătorului de doctorat, celălalt pentru cea a studentului-doctorand. Procese verbale vor fi semnate de membri comisiei şi vor fi trimise la Rectorat în cursul zilei de 18 septembrie. Pe data de 19 septembrie, rezultatele centralizate vor fi publicate pe site-ul Universităţii din Bucureşti. Vor fi declaraţi aleşi conducătorul de doctorat şi studentul-doctorand care au obţinut cel mai mare număr de voturi din voturile exprimate, cu respectarea prevederilor art. 4(4) al Regulamentului instituţional de organizare şi funcţionare a programelor de studii universitare de doctorat al Universităţii din Bucureşti.

Comisia electorală este formată din Prof.dr. Daniel Barbu, Prof.dr. Virgil Băran, prof.dr. Mihai Aniţei, prof.dr. Ioan Stanomir şi Alexandrina Chiriac.
ĉ
FSP UB,
14 sept. 2012, 07:23