FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

EU Fair play, turneu amical de baschet FSPUB-jurnalisti-politicieni

postat 10 mai 2012, 21:46 de FSP UB
Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii din Bucuresti (FSPUB), cu sprijinul Reprezentantei Comisiei Europene si al Federatiei Romane de Baschet, va invita sa participati sambata 12 mai, incepand cu 10:30 la un eveniment inedit de constientizare publica cu privire la valorile europene si promovarea fairplayului in politica intr-un an electoral.

Cu ocazia Zilei Europei si pentru a marca Anul European al Solidaritatii intre Generatii, organizam EU Fair play, un mini turneu de baschet ce aduce in acelasi loc politicieni din toate generatiile si taberele, jurnalisti de la majoritatea trusturilor de presa si studentii campioni ai Universitatii din Bucuresti.

Aceasta este o ocazie de a iesi din obisnuitul festivism al zilelor aniversare si de a promova discursuri alternative despre spatiul public, media si politica.

Meciurile sunt amicale si vor fi arbitrate de arbitrii ai Federatiei Romane de Baschet.

La eveniment, ce va avea loc la Arena Federatiei Romane de Baschet (Bd. Basarabia 39, zona stadionului national), si-au anuntat deja prezenta principalele televiziuni, cat si mai multi membri ai principalelor partide parlamentare.

INTRAREA ESTE LIBERA


Ċ
FSP UB,
10 mai 2012, 21:47