FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

In atentia anilor 3 de licenta: alegerea cursurilor optionale

postat 1 oct. 2012, 06:49 de FSP UB   [ actualizat la 2 oct. 2012, 03:47 ]

Studenţii anului III de la secţiile „Ştiinţe politice în limba română”, „Ştiinţe politice în limba engleză” și „Științe politice în limba franceză” trebuie să-şi aleagă din lista cursurilor opționale propuse în planul de învăţământ pentru semestrul I al anului universitar 2012-2013 un număr de șase cursuri. Lista acestor cursuri, cu titularii, se află aici. Fișele cursurilor care au fost ținute și în anul universitar trecut pot fi consultate pe site-ul FSP. Pentru cursurile introduse de anul acesta, fișele vor fi disponibile în Sala de Consiliu a FSP (str. Sf. ștefan nr. 24), unde se vor face înscrierile.

 Cererile pentru înscrierea în listele de cursanţi se vor depune de către fiecare student în parte (nu prin intermediari), pentru fiecare curs în parte, în perioada 02.10.2012-05.10.2012, în intervalul orar 10.00-14.00, Sala de Consiliu (str. Sfântul Ștefan nr. 24). Fiecare student va veni cu cererile deînscriere gata completate (câte o cerere pentru fiecare curs).

Pentru secția „Ştiinţe politice în limba română”, numărul maxim de cursanți este de 60, iar numărul minim de 55.

Pentru secția „Ştiinţe politice în limba engleză” numărul maxim de cursanți este de 50, iar numărul minim de 45.

Pentru secția „Ştiinţe politice în limba franceză” numărul maxim de cursanți este de 30.

ATENȚIE:

 În momentul în care se va atinge numărul maxim de studenți (menționat mai sus), lista de înscriere pentru cursul respectiv va fi închisă.

Nu se fac înscrieri on line.

Studenţii străini din programele Erasmus îşi pot alege cursuri opţionale în acelaşi interval de timp. În cazul lor nu se va ţine seamă de faptul că lista unui curs ar putea fi înschisă în momentul în care sunt făcute opţiunile.
Comments