FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

REZULTATE ADMITERE LICENTA SEPTEMBRIE 2012

postat 14 sept. 2012, 01:23 de FSP UB

Lista candidatilor admisi pe locurile de la buget si pe locurile de la taxa, Stiinte Politice in limba romana.

Lista candidatilor aflati pe lista de asteptare, Stiinte Politice in limba romana.

Lista candidatilor admisi pe locurile de la buget si pe locurile de la taxa, Studii de securitate.

Lista candidatilor aflati pe lista de asteptare, Studii de securitate.

Lista candidatilor admisi pe locurile de la taxa, Stiinte politice in limba engleza.


PROCEDURI DE CONFIRMARE A LOCULUI OBTINUT

Candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la buget, respectiv pe locurile cu taxă, au obligaţia de a confirma personal ocuparea respectivului loc in perioada 17-19 septembrie, orele 9.00-14.00. Confirmarea locului se face prin depunerea la secretariatul FSPUB a unei cereri, scrisă de mână şi  semnată.

Candidaţii admişi pe locurile de la buget au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi documentele solicitate la dosarul de înscriere în original. 

Candidații care au depus deja documentele în original în momentul înscrierii la admitere vor confirma locul obținut doar prin depunerea cererii de confirmare. 

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi chitanţa care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (750 de lei; se achită la caseria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”). 

Candidaţii care nu confirmă locul în termenul stabilit, vor fi eliminaţi definitiv din liste şi vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi. 

În urma încheierii primei perioade de confirmare a ocupării locurilor de la buget si taxa, pe data de 19 septembrie, listele vor fi refăcute prin eliminarea candidaților care nu au confirmat și prin reclasificarea candidaților admiși pe locuri cu taxă sau înscriși pe listele de așteptare, a căror medie de admitere le permite acest lucru. 

În termen de 2 zile de la afişarea noilor liste, candidaţii declaraţi admişi în urma reclasificării şi care nu se găseau pe primele liste au obligaţia de a confirma personal ocuparea respectivului loc, urmând procedurile de la prima etapă. 

Candidaţii nou admişi pe locurile de la buget în urma reclasificării au obligaţia să aducă documentele solicitate la dosarul de înscriere în original, dacă nu au făcut-o la momentul înscrierii la concursul de admitere. 

Candidaţii nou admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi chitanţa care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (750 de lei; se achită la caseria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”). 

Candidaţii nou admişi care nu confirmă locul în termenul stabilit, vor fi eliminaţi definitiv din liste şi vor fi înlocuiţi cu următorii clasaţi. 


CONTACT : admitere@fspub.unibuc.ro
Comments