FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

Rezultate admitere master

postat 19 sept. 2012, 23:59 de FSP UB
Master Relatii Internationale - lista candidatilor admisi pe locuri de la buget si pe locuri cu taxa.
Master Relatii Internationale - lista candidatilor respinsi.
Master Politica Europeana si Romaneasca - lista candidatilor admisi pe locuri de la buget si pe locuri cu taxa.
Master Politica Europeana si Romaneasca - lista candidatilor respinsi.
Master Politica Comparata - lista candidatilor admisi pe locuri de la buget si pe locuri cu taxa.
Master Politica Comparata - lista candidatilor respinsi.
Master Studii Europene - lista candidatilor admisi pe locuri de la buget si pe locuri cu taxa.
Master Studii Europene - lista candidatilor respinsi.https://docs.google.com/a/fspub.unibuc.ro/file/d/0B0Jh8cJsNi5SZUJYVmEyZ01WcUk/edit
Master Politicile Egalitatii de Sanse in context romanesc si european - lista candidatilor admisi pe locuri de la buget si pe locuri cu taxa.
Master Politica în Europa, State, Frontiere, Societăți - lista candidatilor admisi pe locuri de la https://docs.google.com/a/fspub.unibuc.ro/file/d/0B0Jh8cJsNi5SbWVfMFhXcDlIWVk/editbuget si pe locuri cu taxa.

Proceduri de confirmare a locului obtinut

Candidatii care au obtinut un loc finantat de la buget sau un loc cu taxa trebuie sa isi confirme personal locul, pe data de 20 septembrie, orele 10.00 - 17.00. Pentru confirmarea locului de la buget trebuie depusa o cerere si trebuie aduse documentele in original (daca nu au fost deja depuse). In cazul candidatilor care au sustinut examenul de licenta inainte de anul 2012, pentru confirmarea locului de la buget este necesara o declaratie notariala pe proprie raspundere a candidatului ca pana in prezent nu a mai urmat un program de studii masterale pe un loc finantat de la buget.
Pentru confirmarea locului cu taxa trebuie adusa si chitanta care dovedeste achitarea a 750 de lei din taxa anuala de studii.
 
Comments