FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

Rezultate admitere master

postat 26 iul. 2013, 00:04 de FSP UB   [ actualizat la 26 iul. 2013, 00:14 ]

Rezultatele examenului de admitere la programele de master:

Master Comparative Politics: admisi.

Master Politicile egalitatii de sanse in context romanesc si european: admisi.

Master Politica Europeana si Romaneasca: admisi; respinsi.

Master Relatii Internationale: admisi; respinsi.

Master Studii Europene: admisi; respinsi.

Master Politique en Europe. Etats, frontieres, societes: admisi.


Proceduri de confirmare a locului obtinut

In perioada 26-27 iulie 2013, orele 9 -14, candidaţii declaraţi admişi pe locurile de la buget, respectiv pe locurile cu taxă, dau obligaţia de a confirma personal ocuparea respectivului loc prin depunerea la secretariatul FSPUB a unei cereri, scrisă de mână şi semnată. 

Candidaţii admişi pe locurile de la buget au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi documentele de școlaritate (diploma de bacalaureat în original) solicitate la dosarul de înscriere. 

Candidații care au depus deja documentele în original în momentul înscrierii la admitere vor confirma locul obținut doar prin depunerea cererii de confirmare.

Candidaţii admişi pe locurile cu taxă au obligaţia să aducă în momentul confirmării locului obţinut şi chitanţa care să facă dovada achitării unui sfert din valoarea taxei de studii pentru anul I (750 de lei; se achită la caseria Universităţii din Bucureşti, sediul Facultăţii de Drept, cu specificarea pe chitanţa: „Facultatea de Ştiinţe Politice – Taxe şcolare”).

Daca exista locuri la buget care vor ramane neconfirmate dupa aceasta perioda, candidatii admisi pe locuri cu taxa pot urca pe locurile ramase libere. Listele finale vor fi afisate pe 27 iulie, iar confirmarile se vor face pe 28 iulie 2013.

Locurile ramase libere (buget si taxa) vor fi scoase la concurs in sesiunea de admitere la programele de master din luna septembrie.
Comments