FSPUB‎ > ‎[Fără titlu]‎ > ‎

Alegeri reprezentanti studenti

postat 29 oct. 2012, 06:35 de FSP UB   [ actualizat la 29 oct. 2012, 07:04 ]
Cu ocazia inceputului noului an universitar, la nivelul Universitatii din Bucuresti se organizeaza alegerile pentru ocuparea locurilor reprezentantilor studentilor in Consiliul FSPUB si Senatul UB, in conformitate cu Procedurile pentru alegerea reprezentantilor. 

Alegerile se desfasoara in data de 12 noiembrie 2012 intre orele 09:00 si 19:00 la una dintre cele doua sectii de votare din str. Sf. Stefan 24 sau str. Spiru Haret nr. 8. 

In cazul neindeplinirii cvorumului sau a majoritatii de catre un candidat, se va organiza si cel de-al doilea tur in data de 15 noiembrie intre 9:00 si 19:00. 

Ambele sedii ale FSP vor beneficia de sectii de votare care vor fi supravegheate de o echipa complexa formata din reprezentanti CR, ASUB si ASSP.

Persoanele interesate sa isi depuna candidatura regasesc in regulament procedurile ce trebuie urmate. Studentii care au mai mult de doua restante nu sunt eligibili! Dosarele de cadidatura se depun la Secretariatul FSPUB intre luni, 29 octombrie si 2 noiembrie, ora 14:00. Dosarul de candidatura va contina un CV si o declaratie tip (atasata acestui anunt). 

NOTA
In calitate de reprezentant interimar al studentilor masteranzi si doctoranzi in Consiliul FSPUB si in calitate de coordonator si moderator al proiectelor Consiliului Studentesc si Consiliului Reprezentantilor, dl. Matei Ladea va coordona procesul de organizare a alegerilor pentru ocuparea functiilor de reprezentare a studentilor in forurile de conducere de la nivel de Facultate si Universitate. In aceasta calitate, dl Ladea va sta la dispozitia oricarui student pentru orice nelamuriri sau observatii cu privire la nereguli sesizate (ladea.matei@fspub.unibuc.ro).