Salonul de caricatură, ilustrație și fotografie social politică

Devis GREBU, invitat special al SalonuluiDevis GREBU
, artist contemporan originar din România cu peste 40 de ani de carieră internaţională, este invitatul special al Salonului de caricatură politică din cadrul Săptămânii Ştiinţelor Politice organizate de FSPUB între 9 şi 13 mai, la sediul din str.Spiru Haret nr.8. Printre publicaţiile cu care a colaborat frecvent se numără The New York Times, Washington Post, International Herald Tribune, Le Monde, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Ha'aretz, Wall Street Journal, Time Magazine, Life, Newsweek, US News & World Report, Boston Globe, L'Express, Le point, La Tribune, Le Figaro, Forbes, Business Week, Playboy, Harper's, Atlantic Monthly, Sports Illustrated, PC Magazine, GEO, Psyhology Today, New York Magazine, Seventeen, Telerama, Jardin de Modes, L'Expansion şi Le Monde Diplomatique.


Concurs de caricatură politică


Cu ocazia Săptămânii Științelor Politice, în cadrul
Salonului de caricatură politică, dorim să organizăm două expoziții proprii FSPUB:
  • Vintage flavours scoate de la naftalină caricaturi politice din reviste și publicații vechi cu subiecte încă relevante pentru publicul de astăzi.
  • Young designers propune caricaturi politice ale studenților, absolvenților FSPUB și prietenilor acestora ce doresc să se afirme în domeniu.

Pentru a vă înscrie în concurs, puteți depune caricaturile în orginal sau copie de calitate  în format A4, împreună cu numele și datele de contact (an, secție, adresă de mail, număr de telefon) ale celui/celor care propun/e pâna la data de 6 mai, la Sala Profesorilor, căsuțele de corespondență ale Claudiei Udrescu sau Luciana Al. Ghica, sau prin mail la prorise@fspub.unibuc.ro.

Cel mai bune propuneri vor fi premiate.