FSPUB‎ > ‎Secretariat‎ > ‎ANUNTURI‎ > ‎

Cataloage online

postat 17 ian. 2012, 00:31 de FSP UB
Incepand din acest semestru veti putea vizualiza online cataloagele pentru fiecare curs la care sunteti inscris, din contul de mail @fspub.unibuc.ro, sectiunea Documente (stanga sus).

In aceasta sectiune, incepand din aceasta saptamana, veti avea partajate dosare (foldere) pentru fiecare curs la care sunteti inscris. Aceste dosare incep cu numele codului cursului. De cele mai multe ori, veti primi in mod automat un mesaj prin care un astfel de dosar este partajat. Dati click pe link si astfel activati accesul la dosar. Apoi veti putea verifica oricand din sectiunea Documente aceste dosare.

In fiecare din astfel de dosare, veti gasi cataloagul cu notele de la cursul respectiv si, acolo unde exista, fisa cursului. Notele vor fi trecute in cataloagele online pe parcursul intregii sesiuni pana cel tarziu 15 februarie, indiferent de data la care ati dat examenul.

Daca nu ati activat inca conturile @FSPUB, daca aveti probleme cu aceste conturi sau daca v-ati uitat parola va rugam sa comunicati acest lucru reprezentantilor de an pana cel tarziu 19 ianuarie.

Datorita inca numarului foarte mare de chestiuni administrative de pe agenda secretariatului inca nerezolvate, va rugam insistent ca pe parcursul sesiunii (21 ianuarie - 12 februarie) sa NU VA ADRESATI SECRETARIATULUI (nici in scris, nici direct la birourile acestuia) PENTRU A AFLA NOTELE LA CURSURILE LA CARE ATI DAT EXAMEN. Acestea vor fi afisate online in conturile voastre de FSPUB pana cel tarziu 15 februarie.

Toate chestiunile problematice legate de note se vor comunica mai intai reprezentantului de an, care le va centraliza si le va transmite secretariatului (secretariat@fspub.unibuc.ro) pana pe 16 februarie.