FSPUB‎ > ‎Secretariat‎ > ‎ANUNTURI‎ > ‎

Certificate de competenta lingvistica SPR III

postat 3 iun. 2011, 03:58 de Silvia Marton

Toţi studenţii din anul trei secţia română vor primi un certificat de competenţă lingvistică eliberat de Facultatea de Limbi Străine a Universităţii Bucureşti, necesar pentru înscrierea la licenţă. În vederea obţinerii acestui certificat, elaborat după modelul european, "Language levels of the Common European Framework of Reference" (CEF), nivelul cerut fiind de minim B1 pentru fiecare abilitate lingvistică, trebuie întocmit un portofoliu până pe data de 13 iunie 2011. Acesta va fi depus în căsuţa cu numele „Brînduşa Nicolaescu”din cazierul sălii mari a sediului Facultăţii de pe Sfântul Ştefan nr. 24.
Sunt scutiţi de elaborarea portofoliului deţinătorii de certificate recunoscute internaţional (Cambridge, IELTS, TOEFL). Acestora li se va echivala, conform nivelului, certificatul respectiv, fiind rugaţi să îl trimită scanat pe adresa brindusa.nicolaescu@fspub.unibuc.ro, sau ca fotocopie în căsuţa cu numele „Brînduşa Nicolaescu” din cazier.
Detalii despre portofoliu - va contine numai TREI dintre cele cerintele de mai jos:
- A CV (poate fi Europass, dar nu neaparat – vezi punctul 1 de mai jos)
- A letter of intent
- An invitation acceptance
- A letter of complaint
- An essay – on a topic related to your field of study

Nu scrieti mai mult de o pagina pentru fiecare dintre aceste trei cerinte alese!
1. Puteti consulta urmatorul site:
http://oxforddictionaries.com/page/practicalwriting/practical-writing
2. De asemenea aici gasiti informatii in legatura cu EUROPEAN FRAMEWORK OF REFERENCE – pentru a intelege ce anume presupune nivelul B1 in cunoasterea limbii straine – engleza in cazul vostru: http://europass.cedefop.europa.eu/LanguageSelfAssessmentGrid/en
Comments