FSPUB‎ > ‎Secretariat‎ > ‎ANUNTURI‎ > ‎

Conturi FSPUB an 1 licenţă, master şi doctorat

postat 27 oct. 2011, 23:54 de FSP UB   [ actualizat la 28 oct. 2011, 00:08 ]
In următoarele zile, studenţii din anul 1 de la programele de licenţă, master şi doctorat vor primi, prin reprezentanţii lor, adresele conturilor @FSPUB.UNIBUC.RO la care vor avea acces pe tot parcursul studiilor la FSPUB. Fiecare student va primi în mod individual adresa si parola temporară a contului său. 

Adresa este de forma NUME.PRENUME1-PRENUME2-PRENUME3-ETC@FSPUB.UNIBUC.RO, unde partea din faţa @ reprezintă un login name/ID. Parola este o succesiune aleatoare de cifre şi poate fi resetată de către administratorul IT, în mod excepţional, în caz de pierdere a acesteia.

Pentru a intra în cont, accesaţi http://mail.fspub.unibuc.ro sau  icon Gmail de pe prima pagina a siteului FSPUB (în stânga paginii). Introduceţi login name şi parola. Schimbaţi parola la prima utilizare  şi apoi periodic folosind o succesiune cel puţin de litere şi cifre.

Acest cont, creat pe platforma Google Apps, vă oferă nu numai o adresă instituţională, ci şi acces la documente ale unor cursuri, precum şi posibilitatea de a comunica mai eficient cu colegii şi profesorii. 

De asemenea, în curând, toţi studenţi FSPUB vor avea acces prin conturile @FSPUB la cataloagele cu note la sfârşitul semestrelor, precum şi la regulamentele, metodologiile şi toate actele relevante pentru activitatea de student (inclusiv formulare şi explicaţii privind completarea acestora). Toate anunţurile oficiale vor fi trimise exclusiv conturilor @FSPUB.UNIBUC.RO, de aceea utilizarea lor este obligatorie de către toţi studenţi. 

Pentru abuzuri în comunicare online în interiorul comunităţii FSPUB, contul de utilizator poate fi suspendat temporar sau definitiv.