FSPUB‎ > ‎Secretariat‎ > ‎ANUNTURI‎ > ‎

In atentia: Doctoranzi an 1

postat 16 ian. 2013, 09:43 de FSP UB
Vă informăm că, în urma şedinţei Consiliului Şcolii Doctorale de Ştiinţă Politică din 15.01.2013 şi a discuţiilor cu conducerea FSPUB, a fost stabilită modalitatea de completare a Planului de Pregătire Individuală pentru anul I la Studii Universitare de Doctorat.

Astfel, în secţiunea I, PROGRAMUL DE PREGĂTIRE BAZAT PE STUDII UNIVERSITARE AVANSATE, se vor specifica cursurile la care studentul doctorand este îndrumat (de conducătorul ştiinţific) să participe pe parcursul semestrului I al anului I. Aceste cursuri pot fi din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii din Bucureşti sau din cadrul altor facultăţi sau Universităţi (caz în care acesta trebuie să adreseze o cerere Directorului Şcolii Doctorale). De asemenea, în rubrica DATA PROGRAMATĂ este mai bine să se treacă numai luna în care s-a programat examenul respectiv. Aceste cursuri trebuie să însumeze 30 de credite. Restul de 30 de credite aferente anului I i se vor acorda studentului doctorand de către conducătorul ştiinţific în semestrul al II-lea.

Secţiunea II, PROGRAMUL DE CERCETARE FINALIZAT PRIN TEZĂ va cuprinde denumirea din planul de învăţământ a seminarului, precum şi o detaliere a temei sau titlul raportului ştiinţific intermediar.

COMISIA DE ÎNDRUMARE este alcătuită din cadre didactice ale Universităţii din Bucureşti sau ale altor universităţi din ţară sau din străinătate, care deţin minim titlul de lector (echivalentul titlului de CP III) şi care vor constitui comisia de examen în anii II, respectiv III.

Planul de pregătire individuală se completează (în trei exemplare) de către studentul doctorand în colaborare cu conducătorul ştiinţific şi se semnează de ambele persoane.

Găsiţi ataşat un model al planului de pregătire individuală, care poate fi modificat pentru fiecare student doctorand în parte, în funcţie de necesităţile şi specificul tezei sale.

ĉ
FSP UB,
16 ian. 2013, 09:44