FSPUB‎ > ‎Secretariat‎ > ‎ANUNTURI‎ > ‎

Seminar de cercetare (master)

postat 11 ian. 2012, 04:32 de FSP UB   [ actualizat la 11 ian. 2012, 13:27 ]
Pentru a primi nota la seminarul de cercetare, studentii de la programele de master trebuie sa se fi inscris pentru coordonarea lucrarii la un profesor FSPUB. 

Inscrierea se face completand un formular, pe care vor obtine semantura coordonatorului si il vor depune la secretariat pana cel tarziu 16 ianuarie.

Cei care si-au schimbat tema sau coordonatorul trebuie sa completez formularul de schimbare a temei/coordonatorului si acesta va fi depus la secretariat pana cel tarizu 16 ianuarie.

Pentru a eficientiza procesul de generare a cataloagelor pentru seminariile de cercetare, studentii de la programele de master vor completa acest scurt chestionar online (trimis si pe mail) pana cel tarziu pe 16 ianuarie. 

Nedepunerea la timp a formularelor de alegere a unui coordonator sau, daca e cazul, schimbare a coordonatorului, duce la lipsa notei si implicit a creditelor pe acest semestru. Necompletarea chestionarului duce la intarzieri semnificative in redactarea cataloagelor, ceea ce duce la lipsa unui catalog cu numele dumneavoastra si implicit a notei la Seminarul de cercetare pe acest semestru.

ATENTIE! Cei care au depus deja formularul de alegere a temei anul trecut si nu si-au schimbat coordonatorul sau au depus deja formularul de schimbare a coordonatorului nu trebuie sa mai depuna nimic la secretariat. Totusi, inclusiv acesti studenti sunt rugati sa completeze chestionarul online pentru a li se genera la timp cataloage pentru acest semestru.