EU Fair Play
Mini turneu amical de baschet intre jurnaliști, politicieni si studenți
12 mai, 10:00
Arena Federației Române de Baschet (Bd.Basarabia 39)

[PROGRAM] [12.05
]

BRIEF
EU Fair Play: mini turneu amical de baschet intre jurnalisti, politicieni si studenti pentru promovarea valorilor europene si a fair-playului in campaniile electorale. INTRARE LIBERĂ

Parteneri
Reprezentanța Comisie Europene în România
Federația Română de Baschet


DESPRE
Cu ocazia Zilei Europei si pentru a marca Anul European al Solidaritatii intre Generatii, organizam EU Fair play, un mini turneu de baschet ce aduce in acelasi loc politicieni din toate generatiile si taberele, jurnalisti de la majoritatea trusturilor de presa si studentii campioni ai Universitatii din Bucuresti.

Aceasta este o ocazie de a iesi din obisnuitul festivism al zilelor aniversare si de a promova discursuri alternative despre spatiul public, media si politica.

Meciurile sunt amicale si vor fi arbitrate de arbitrii ai Federatiei Romane de Baschet.

La eveniment, ce va avea loc la Arena Federatiei Romane de Baschet (Bd. Basarabia 39, zona stadionului national), si-au anuntat deja prezenta principalele televiziuni, cat si mai multi membri ai principalelor partide parlamentare.

BRIEF
EU Fair Play: Friendly basketball tournament bringing together politicians, journalists and students, aiming to promote European values and fairplay in electoral campaigns. FREE ENTRANCE

Partners
EC Representation in Romania
Romanian Basketball Federation